AccueilDe huisjesLa bergerie d'Eugénie

Home "La Bergerie d'Eugénie"

Vakantiehuis "La Bergerie d'Eugénie"

Juni 2010, een oud herdershuisje in het dorp werd te koop gezet, en ons idee voor een vakantiehuis concretiseerde zich. Belangrijke werken boden zich aan, en met de hele famile die tot uiterste gingen, werd er een volledig jaar hard gewerkt.

Juni 2011, dit fantastisch bouwwerk heeft zijn charme van weleer terug gevonden.

Een majestueuze kanstanjelaar overschouwt fier de voorkant van het huis en zorgt zo voor een heel eigen atmosfeer door de seizoenen heen. De gezelige en charmante stijl van dit herdershuisje zullen u niet onverschillig laten en brengen je zo in de sfeer van afwisseling en ontspanning. De vier kamers met hun privé badkamer kregen een warme ambiance met discrete luxe, de grote keuken met zijn geïntegreerde eetkamer, De salon-Bar, de leeshoek met zijn pelletkachel, De veranda en zijn biljarttafel, het grote terras met zijn panoramisch uitzicht op het zuiden zijn met zo'n grote zorg ingericht dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Dit huis biedt plaats aan groepen of families tot 9 personen.

Dit verblijf beschikt ook over een grote ruimte, zen ingericht om u zo de mogelijkheid te geven voor het organiseren van workshops, meditaties of andere acticiteiten te organiseren.

 
French (Fr)Nederlands - nl-NL
Wat wil je beleven in de ardennen?